Vi har byttet navn til Saferoad Services AS

Om Saferoad Services AS

Saferoad Services AS het tidligere Eurostar AS og er et av Norges ledende selskap innen veimerking. Vi er et firma innen trafikksikkerhet i Saferoad konsernet og leverer alle former for veioppmerking. Vi legger termoplast i form av gule og hvite linjer som enten ekstruderes, sprayes eller håndlegges. Termoplast har god holdbarhet og slitestyrke og egner seg like godt til mindre parkeringsplasser som til store motorveiprosjekter. Vi påtar oss små og store oppdrag for alt fra mindre borettslag, til private entreprenører og større kommunale og statlige kunder. Veimerking er sesongbetont og hovedsesongen går fra midten av april til oktober. Våre ansatte har lang erfaring innen veimerking og leverer god kvalitet på arbeidet. Vi oppfyller kravene til lovpålagt HMS-dokumentasjon og våre operatører har de nødvendige kurs i arbeidsvarsling og trafikkdirigering. I tillegg til dyktige ansatte har vi en moderne maskinpark.

13
Europeiske land
Vi er stolte av å ha et mangfoldig og talentfullt team spredt over 13 europeiske land. Vår multinasjonale tilstedeværelse gir oss mulighet til å trekke fra et vell av perspektiver og ekspertise, slik at vi oppfyller de ulike behovene til våre kunder og interessenter.
2500+
Medarbeidere
Sammen bringer våre 2500 ansatte sine unike talenter, erfaringer og ekspertise for å skape en bedriftskultur som trives med samarbeid og kontinuerlig forbedring, slik at vi forblir i forkant av vår bransje.
29
Employee Net Promoter Score
En beregning som gjenspeiler det høye nivået av tilfredshet og lojalitet blant arbeidsstyrken vår. Det er et bevis på det positive arbeidsmiljøet, profesjonelle vekstmuligheter og sterke følelse av kameratskap som våre ansatte opplever daglig.

Saferoad Services AS, tidligere Eurostar AS,  er et selskap i Saferoad Group, som er en av Europas ledende aktører innen trafikksikkerhet. I tillegg til veioppmerking, tilbyr konsernets selskaper i dag alle produkter og tjenester vedrørende sikkerhet på vei, som for eksempel skilting, belysning, rekkverk til veier, etc.

I 1999 ble det norske selskapet Euroskilt AS hovedaksjonær i Eurostar AS og veimerkevirksomheten ble etablert både i Norge og Sverige. Virksomheten i Sverige ble hetende EKC Sverige AB. Noen år senere ble også Eurostar Danmark etablert. De tre selskapene utgjør i dag Saferoad sin skandinaviske veimerkedivisjon. I løpet av 2024 bytter samtlige selskaper i veimerkedivisjonen navn. Eurostar AS byttet navn til Saferoad Services AS 01.01.2024.

Vårt overordnete mål er null drepte og null hardt skadde i arbeidet og på veien.

Saferoad Services AS er registrert i StartBANK, et felles leverandørregister som Byggenæringen Landsforening (BNL) har etablert i tett samarbeid med offentlige myndigheter. Formålet med leverandørregisteret er å bidra til at det kun benyttes seriøse aktører og at aktørene kan konkurrere på like vilkår.